Haberler

News


ÖZEL KAMPANYA BİZDE ZAM YOK

Nisa Eskişehir halı yıkama firmasında zam yok, kaliteli halı yıkama işlemlerinde bir numara olan firmamız, her ne kadar temizlik ürünlerinde çok zam gelmiş olsa da. Bizler müşterilerimize özel olarak zam yapmadan derin halı temizliğe ve diğer ürünlerinizin yıkanmasına yardımcı oluyoruz.

Perde yıkamalarında aynı şekilde, kışa girmeden son kış temizliğinizi yaparken bizlerde sizlere kolaylık amacı ile sorunsuz olarak, perdelerinizi ve storlarınızı ilk günkü gibi kullanmaya devam edeceksiniz.

Battaniye ve yorganlarınızı daha çabuk kuruması için son güneşli havalar ile doğal ortamda kuruması önemlidir, bizleri hiç çekinmeden destek hatlarımızdan her zaman arayabilirsiniz.

Koltuk yıkama, doğaldır ki koltuklarınızı siz getiremezsiniz bizde fiyatı belli olanlar koltuk takımlarınızı yıkamak için bir ekip görevlendiriyoruz ve yerinde koltuk yıkama işlemini yapıyoruz.

Eskişehir halı yıkama lider firması Nisa halı yıkama sizlere hizmetlerinde müşteri memnuniyeti her daim ön planda olmuş ve olacak bir firmadır.   Saygılarımız ile Nisa halı yıkama ekibi.

Daha fazla oku...

YILBAŞINA ÖZEL KAMPANYA

İndirimlere Devam

Eskişehir halı yıkama firması olarak müşterilerimize yıl başı özel kampanyamızı açtık, yeni yıl ile birlikte firmamız enflasyona karşı ayrıca mücadele yapmakta. Bu yıl başına özel olarak da sizlere güzel haberleriniz olsun ve yeni yılınızı güzel halılar ile birlikte geçirmenizi her daim isteriz. Tabi ki herkesin bütçesi ile ilgili durumlar söz konusu olunca bizlerde el atmak gereği duyduk. 2018 yılımız her ne kadar iyi bitmemiş olsa da enflasyona karşı mücadelemiz sizinle birlikte devam etmektedir.

Nisa halı yıkama Kampanyamız

31 aralık tarihine kadar makine halısı M²     3,50 tl olarak ayarlanmıştır.

Daha fazla oku...

Nisa Eskişehir Stor Perde Yıkama

Nisa Eskişehir stor perde yıkama,  evinizde, ofislerde keyif veren bir ürün ise perdelerdir, stor veya normal perde, aslında çok sayıda perde türleri mevcut, Nisa firması bu keyifli eşyanızı yeni bir görünüm değil ama ilk günkü görünümüne geri getiriyor. Şık görünümüyle, trend haline gelmiş perde uygulamasında stor perdeler, bu perdelerin temizliği ve bakımı kullananların en çok merak ettiği ve temizliği konusunda zorluk çektiği şeyler arasındadır.

Daha perde bakınırken bile pek çok kişi stor perde nasıl yıkandığını sormaktadır, toz ve lekeler evde, ofiste, umumi açık veya özel mekanlarda olsun hiç bitmeyen bir durumdur. Tabi ki stor yıkama kolay değildir, kırılması, bozulması, yıpranması gibi pek çok faktör mevcut yıkama esnasında, Stor perde ve perde temizliğinde güzel bir konumda olan firmamız, siz değerli müşterilerimizin stor perdelerini en iyi şekilde yıkayarak sizlere hizmet vermektedir. dilediğiniz zaman bizi arayarak ücretsiz servisimizden faydalanabilirsiniz.

Adres: 75. Yıl Mahallesi Adahisar Sokak No: 14, Odunpazarı / Eskişehir
Merkez: 0 222 222 20 50 
Mobil: 0 542 401 34 85

 

Daha fazla oku...

Nisa Eskişehir Battaniye Yıkama

Eskişehir de güzel bir işletme, Nisa halı yıkama, tabi sadece halı yıkama işlemleri yapılmıyor. Yorgan, battaniye, yastık, perde, stor perde, koltuk yıkama. bu hizmeti en kaliteli şekilde icra eden firma, teslim ettiğiniz eşyalarınız adeta ilk günkü gibi mis gibi kokuyor ve temiz geri geliyor.

Nisa battaniye yıkama ise, ebatları fark etmeksizin, lekeli, pis gibi durumlar firma için hiç sorum teşkil etmez. Battaniyeler günlük kullanım eşyalardan kuşkusuz en çok kullanılandır. Özellikle terlemelere maruz kaldığı için koku oluşması gayet normaldir.Bundan sebep, battaniyelerimiz çok sık olmasa da, derin bir yıkama gerektirir. İşte sorun burada başlar, kimse evinde endüstriyel yıkama bulundurmaz, evlerde battaniye yıkama makinesi pek yoktur. Eskiden daha çok ama müstakil evlere sahip olanlar bahçelerinde büyük battaniyelerini rahatlıkla yıkayabiliyor, kış şartları hariç.

Günümüzde artık pek mümkün değil, haneler çift çalışanlara sahip, hafta içi çalışıp çiftler ancak hafta sonu istirahat edebiliyorlar, bundan dolayı battaniye yıkama zahmetli bir iştir. Ayrıca battaniyeler artık daha narin, pahalı ve çok farklı şekillerde imal edilen ürünleri vardır. Acemice evde yıkama sonucu battaniyeniz-in tüylerini yıpranabilir. Eskişehir battaniye yıkama firmaları içinde battaniye yıkayan, bu konuda kendine güvenen, işin arkasında durabilen kuruluşlardan biri ise Nisa halı yıkamadır.

Battaniyeleriniz için firmayı arayarak siparişinizi oluşturabilirsiniz. Battaniyelerinizi almaya gelen firma personeli size kaç adet ürün verdiğinizi belirten fiş verdikten sonra derhal fabrikaya gider ve sırasına göre yıkama işlemine başlar. Getirilen battaniyeleriniz yıkama öncesi, özenle kontrol edilerek yırtık, sökük gibi detayların olup olmadığını tespit eder ve müşterilerine bilgi verir. Battaniye türüne göre yıkama seçilir, sanayi tipi endüstriyel makinelerde ve özel temizlik ürünleri ile yıkama, durulama ve kurutma işlemi yapılmakta. Yıkanan battaniye paketlenerek hazır hale getirilir ve adresinize ücretsiz servis ile teslim edilir. Bu bakımdan işi bilen profesyonel firmalara eşyalarınızı emanet etmenizde fayda vardır. Nisa Eskişehir halı yıkama

Daha fazla oku...
Bu websitenin seo ve yazılım çalışması nisa halı yıkama tarafından yapılmaktadır.